Actualitate Comunicate La zi Politic

Primarul Adrian Anghelescu: Dragi giurgiuveni, Vă mulțumesc pentru opțiunea dumneavoastră privind dezvoltarea în continuare a municipiului nostru!

Dragi giurgiuveni,

Vă mulțumesc pentru opțiunea dumneavoastră privind dezvoltarea în continuare a municipiului nostru.

Mai sunt două zile până când ne vom prezenta la vot să alegem pe cei care vor conduce Giurgiu în următorii 4 ani. Vreau doar să vă rog să vă prezentați la vot în număr cât mai mare pentru a legitima prin alegerea dumneavoastră viitorul orașului nostru.

Am demonstrat că în trei ani și jumătate, Giurgiu poate deveni un oraș european, un oraș al mobilității, un oraș al prieteniei, un oraș al colaborării. Am investit în Giurgiu peste 60 de milioane de euro pentru a ne putea deplasa în siguranță, pentru a oferi condiții mai bune copiilor noștri, am reabilitat și modernizat șapte unități de învățământ în cele mai populate cartiere ale orașului, fiindcă mă gândesc la viitorul educat al orașului. Îmi doresc să ne folosim resursele în sprijinul cauzelor durabile și cu impact benefic asupra tuturor categoriilor sociale și economice giurgiuvene. Voi dezvolta politici sociale pentru seniori, pentru tineri, pentru mediu, fiindcă investiția în sănătate și într-un oraș curat este esențială.

Am câștigat deja proiecte pe care le voi face în toate zonele orașului, de reabilitare a străzilor și trotuarelor, a parcurilor, a locurilor de joacă. Am pus între prioritățile orașului securitatea și siguranța cetățeanului. Voi pune 2000 de camere de supraveghere la treabă pentru siguranța dumneavoastră, care vor fi urmărite din centrul de monitorizare la care lucrăm deja. Viteza de reacție și colaborarea cu instituțiile de ordine publică este primordială.

În acest mandat, am  sprijinit dezvoltarea economică și urbană, fiind deschise două complexe comerciale care înfrumusețează orașul și unde au creat locuri noi de muncă. Am adus investitori noi. Zona liberă se dezvoltă.

Vom continua proiectele deja începute: campusul universitar dual, secții noi ale spitalului, modernizarea transportului public în toată zona metropolitană,vom subvenționa prețul apei, voi continua și voi îmbunătăți acțiunile în privința eradicării problemei câinilor comunitari.

Am un plan pe termen mediu și lung de dezvoltare a politicilor publice, de implicare a comunității și creștere a încrederii giurgiuvenilor în colaborarea cu administrația publică. Vom fi parteneri în continuare cu Consiliul Județean pentru proiecte care dezvoltă nivelul de trai al giugiuvenilor și vom dezvolta relațiile cu orașele înfrățite pentru și mai multe fonduri europene.

În acești ani, nu am făcut datorii, am diminuat cheltuielile și am investit chibzuit.

Cred în forța echipei PNL și în soluțiile investitorilor din Giurgiu cu care vom continua să lucrăm.

Continuăm împreuna!

Cu respect față de lege și giurgiuveni!

Al dumneavoastră,

Adrian Anghelescu

CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!