Actualitate Social Sport

Măsuri de ordine publică: A.F.C. ASTRA GIURGIU – C.S. CONCORDIA CHIAJNA 


 
 Aproximativ 50 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu,  vor asigura miercuri 9 august a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. ASTRA GIURGIU – C.S. CONCORDIA CHIAJNA.
Meciul se va disputa începând cu ora 17.00 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici” din Giurgiu.
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 15.00  prin locurile special amenajate.
Afluirea / deflpuirea suporterilor şi a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:  
–  pentru suporterii echipei Astra Giurgiu –Aleea Fabrica de Zahăr;
–  pentru suporterii echipei Concordia – Aleea Plantelor;
pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.
         Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
           Totodată, suporterii sunt sfătuiţi să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători şi celelalte instituţii implicate în desfăşurarea acestui ,,spectacol sportiv” în condiţii de siguranţă şi fair-play.
– clubul organizator a pus  în vânzare aproximativ 1.000 de bilete;
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
Pe această cale, forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!
 
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul
 
 
 
 
 
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!