Politic Social

Liberalii giurgiuveni şi-au sărbătorit femeile aşa cum se cuvine. Petrecere şi flori pentru doamne şi domnişoare

_DSC0269Celebrarea Zilei Femeii, în ceea ce-i priveşte pe liberalii giurgiuveni, a debutat vineri, 7 martie, cu o petrecere la care au participat femeile înscrise în organizaţia municipală a OFL Giurgiu.
Unul dintre saloanele complexului Riviera a găzduit evenimentul la care au venit zeci de doamne şi domnişoare. Ele au demonstrat că ştiu şi să se distreze frumos, nu doar că sunt pricepute în ceea ce priveşte evenimentele politico-sociale.
Şefa femeilor liberale din municipiul Giurgiu, Daniela Neagu, a spus, în mesajul său către colege, că evenimentul a devenit o tradiţie, că este menit să le celebreze pe doamne şi domnişoare, dar vine şi drept răsplată pentru întreaga lor activitate în cadrul partidului.
Printre domnii liberali care au fost vineri la petrecerea colegelor lor s-au numărat şeful organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreşedinte al PNL Marian Măroiu şi consilierii judeţeni Valentin Grecu şi Adrian Chiran.
Mai apoi, chiar pe 8 Martie, Tineretul Național Liberal(TNL) a întâmpinat asa cum se cuvine Ziua Internațională a Femeii.
40 de tineri liberali de la organizația judeteana, municipală si Clubul Elevilor au împărțit doamnelor si domnișoarelor din oraș flori si insigne special concepute pentru aceasta zi cu mesaje destinate in special mamelor. flori 2
Aproximativ 2.500 de flori si peste 300 de insigne au fost împărțite in centrul orașului, Piata Centrală, cartierul Tineretului si bulevardul București.
În acelaşi timp, şi femeile liberale de la organizaţia municipală au dus sute de fire de flori cadrelor medicale şi pacientelor din Spitalul Judeţean Giurgiu. De asemenea, şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, a dus flori, sâmbătă, 8 martie, doamnelor şi domnişoarelor din casele de tip familial din oraş.

C.S

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!