Actualitate

Liberalii giurgiuveni, sprijiniţi de colegii de la centru

PNL GiurgiuSpre deosebire de alte structuri politice locale, care primesc vizita preşedinţilor de partid şi a ex-premierilor, la PNL Giurgiu au ajuns colegii acestora, pentru a-şi oferi sprijinul şi experienţa în susţinerea unor programe de dezvoltare, necesare comunităţii  noastre.
Astfel, după prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Mihai Voicu, a sosit, marţi şi senatorul liberal Ben Oni Ardelean, preşedintele Comisiei de politici externe din cadrul partidul şi, totodată, vicepreşedinte PNL.
Plecând, aşadar, de la obiectul activităţii sale la nivel de politici internaţionale, proximitatea cu Bulgaria a impus vizita sa la Giurgiu, în viziunea senatorului Ardeleanu aceste politici având toate şansele să capete o altă anvergură, după alegerile parlamentare.
Puternic ancorat în activităţi ce vizează relaţii şi investiţii internaţionale, liberalul Ben Oni Ardelean a menţionat că deseori  i-au fost solicitate date despre Giurgiu, în vederea dezvoltării, aici, a unor importante investiţii de către oameni de afaceri din afară, Coreea de Sud fiind doar unul dintre statele ce sunt atrase în mod deosebit de România, dar şi de zona noastră.
Aflat la un nod important de trafic, oraşul Giurgiu are, astfel, un mare potenţial de atractivitate şi dezvoltare şi, prin eforturi comune ale administraţiilor locală şi centrală, acesta poate deveni  şi un pivot pentru tot ceea ce înseamnă distribuţie, cât şi pe zona de atrage de capital de la cei care au interes să exploateze noi oportunităţi de transport.
Apreciind bunele intenţii, interesul, dar şi  apropierea  de care dau dovadă colegii liberali, copreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu  a înţeles că, prin eforturi conjugate la toate nivelurile, toate obiectivele, ce vizează asigurarea unui trai mai bun populaţiei, pot fi realizate mult uşor şi într-un timp cât mai scurt.
Tocmai de aceea, pe perioada campaniei electorale, în afară de promovarea candidaţilor la primăriile din judeţ şi municipală, precum şi la preşedinţia Consiliului judeţean, liberalii  au căutat să câştige atenţia locuitorilor prin programe cu măsuri aplicate la problemele lor reale.
Astfel, dincolo de crearea unui mediu propice pentru atragerea investitorilor străini, Dumitru Beianu spune că propunerea liberalilor giurgiuveni, cu privire la încurajarea mediului de afaceri autohton, trebuie reţinută, iar administraţia locală viitoare are, deja, în atenţie, acest lucru.
Aşadar, pe lângă alte activităţi specifice campaniei  electorale, liberalii  au considerat că, cel mai esenţial lucru este să promoveze soluţii la tot ce întâmpină cetăţenii municipiului şi judeţului. Iar sănătatea, locurile de muncă, învăţământul şi educaţia sunt priorităţile pe care administraţiile locală şi judeţeană viitoare le vor aborda în comun, atât din punct de vedere al întocmirii documentaţiilor, cât şi a bugetării acestora.
N. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!