Sport

Surpriză în prima semifinală a Campionatului Judeţean de Juniori A1: CSM Dunărea Giurgiu, eliminată la penaltiuri

Echipa din Ogrezeni este prima finalistă a Campionatului Judeţean de Juniori A1 / FOTO: facebook.com
Echipa din Ogrezeni este prima finalistă a Campionatului Judeţean de Juniori A1 / FOTO: facebook.com

Zmeii Ogrezeni este prima finalistă a Campionatului Judeţean de Juniori A1. Formaţia patronată de Georgel Gheorghe a reuşit să elimine CSM Dunărea Giurgiu după executarea loviturilor de departajare. Pentru următorul loc în finală se luptă Luceafărul Trestieni şi Unirea Izvoarele.

CSM Dunărea Giurgiu rămâne pentru al doilea an consecutiv fără trofeu în competiţiile rezervate juniorilor.

Dacă echipa de Juniori C s-a clasat pe locul 4 în acest sezon, formaţia de Juniori A1 a fost eliminată marţi, 31 mai, de Zmeii Ogrezeni în prima semifinală a competiţiei.

Mare favorită la câştigarea campionatului după ce a defilat în Seria Sud, echipa antrenată de Gheorghe Ţaţără a cedat la penaltiuri în faţa unei formaţii care nici măcar nu-şi propusese în acest sezon să ajungă la baraj.

25 de victorii  a bifat CSM Dunărea Giurgiu în cele 26 de etape ale Campionatului Judeţean de Juniori A1 (Seria Sud)

Giurgiuvenii au reuşit o primă repriză foarte bună în care au marcat de două ori, iar cei prezenţi pe stadionul din Mihăileşti se aşteptau la un galop de sănătate din partea „puştilor” de la CSM Dunărea.

Antrenorul oaspeţilor a făcut nu mai puţin de 4 schimbări după ce Dunărea a marcat golul de 2-0, iar jocul avea să se schimbe radical.

Zmeii au ieşit mai hotărâţi de la cabine, reuşind să revină pe tabelă în minutul 60 şi chiar să egaleze în minutul 86.

S-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Zmeii s-au impus cu 5-4.

Eroul echipei din Ogrezeni a fost portarul George Dincă. Acesta nu numai că a parat ultimul penalti al celor de la CSM Dunărea, dar a făcut adevărate minuni între buturi în repriza secundă. Dincă a fost unul dintre jucătorii intraţi în teren la scorul de 0-2.

„A fost un meci nebun. Vă rog să mă credeţi că de când merg la terenul de fotbal n-am văzut şi n-am simţit ceea ce am simţit astăzi. În repriza a doua au mâncat pământul băieţii mei. Nu mă aşteptam să ajungem la baraj, darămite în finală. O comună de 4.000 de locuitori a învins un oraş cu 70.000 de locuitori. Puteau să alinieze trei formaţii diferite azi” a declarat pentru informatiadegiurgiu.ro Georgel Gheorghe, patronul echipei din Ogrezeni.

CSM Dunărea a depus contestaţie

Dacă pe teren a pierdut la loteria penaltiurilor, CSM Dunărea Giurgiu speră să ajungă în ultimul act la „masa verde”. Oficialii „alb-albaştrilor” au contestat nu mai puţin de patru jucători (de fapt pe toţi cei introduşi în teren în minutul 40).

„Nici măcar n-au ştiut să formuleze corect contestaţiile. Pe portar l-au contestat spunând că e prea bun ca să fie al nostru. M-au întrebat de unde l-am scos. Le-am arătat că băiatul a jucat la Dinamo şi la Concordia Chiajna. E din Ogrezeni şi are 18 ani” – Georgel Gheorghe, patron Zmeii Ogrezeni

În cealaltă semifinală a Campionatului de Juniori A1 se întâlnesc Luceafărul Trestieni (câştigătoarea Seriei Nord) şi Unirea Izvoarele (ocupanta locului secund în Seria Sud). Meciul este programat miercuri, de la ora 18.00, tot la Mihăileşti.

Marea finală va avea loc sâmbătă, 4 iunie, cu începere de la ora 11.00, de asemenea pe stadionul din Mihăileşti.

Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!