Actualitate Social Sport

INEDIT: Un spectacol caritabil cu copii pentru copii, la Giurgiu

gimneastica bunŞcoala gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu” din Giurgiu alaturi de Clubul Sportiv „Ritmica” din Bucuresti organizeaza pe 8 decembrie, spectacolul caritabil inedit „Copii pentru copii”. Spectacolul va reuni copii talentati din diverse domenii: gimnastica, dans, muzica, poezie.
(comunicat de presă)
Intre gimnastele venite de la Bucuresti se numara si campioane internationale. Vor participa: Elena Alexandru, Anna Maria Petrila, Gabriela Pirvu, Raluca Nancu, Alesia Mezei etc medaliate cu aur la concursurile de la Novi Sad (Serbia), Velico Tirnovo (Bulgaria), Sarajevo (Bosnia), Pecs (Ungaria) etc.
Puteti gasi informatii despre aceste performante pe website-ul clubului: webs.csritmica.com. Gimnastele vor veni insotite de antrenoarea lor, presedinta Clubului Sportiv „Ritmica” Bucuresti, doamna Denisa Eustasius, cetatean de onoare al orasului Sarajevo.
„Este pentru prima data in Giurgiu cand se face un astfel de spectacol si cand giurgiuvenii pot vedea pe viu demonstratii de gimnastica ritmica de inalta tinuta. Felicitari doamnei Nicoleta Niculae, directoarea scolii  Acad. Marin Voiculescu pentru deschiderea cu care a acceptat sa gazduiasca un astfel de spectacol”, spune Denisa Eustasius.
Bunurile donate vor merge la copiii de la Asezamantul Social „Sf. Arhangheli Mihail si Gavril” din comuna Slobozia, judetul Giurgiu. Deja prin implicarea si bunavointa mai multor oameni de bine atat din Giurgiu, cat si din Bucuresti s-au strans haine si alimente pentru micutii aflati in grija parintelui Valentin Stefan. 20 dintre acestia vor asista la spectacol si vor primi personal cadourile, chiar de la donatori.
Spectacolul va avea loc in sala de sport a scolii incepand cu 13.00 si va dura doua ore.
sursa foto: http://csritmica.webs.com

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!