Actualitate

Ziua Copilului, la Poliţia de Frontieră

Elevi si prescolari au participat joi, 31 mai, la manifestarea dedicată Zilei Copilului – 1 iunie, orgaanizat de Poliţia de Frontieră Giurgiu. Cu toate că acest eveniment a fost sărbătorit mai devreme, cei mici au fost mai mult decât încântaţi de ceea ce le-au demonstrat poliţiştii de frontieră care au organizat până în cel mai mic amănunt ziua de astăzi.
Copiii din Giurgiu au avut parte joi, 31 mai, de surprize placute dis-de-dimineață. În Parcul Alei din municipiu, micuții au fost așteptați cu  zeci de baloane colorate, de către lucratorii Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu care au organizat Ziua Porților Deschise pentru copii, sărbătorind astfel in avans Ziua Internatională  a Copilului.
Pret de cateva ore, politistii de frontieră au pregătit cateva momente  cu care au reusit să ii impresioneze pe cei mici. Au prezentat  tehnica  din dotarea poliţiei de frontieră, armamentul folosit de oamenii legii şi  ţinuta de serviciu, s-a simulat un control de frontieră, s-au oferit informații despre condițiile de recrutare, iar copiii prezenți s-au bucurat de surprizele dulci oferite cu drag de polițiștii de frontieră.
Copiii s-au putut bucura si de câteva demonstraţii de dresaj canin.
Atmosfera a fost una de sărbătoare, Parcul Alei devenind astfel orăselul copiilor.  După această zi, multi copii vor sa  devină poliţişti de frontieră când vor creşte mari.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!