Actualitate Comunicate La zi Politic

Liberalii vin în fața alegătorilor din județ cu „o echipă de top, o echipă care va realiza performanță în Parlamentul României”

#PNL Giurgiu a fost duminica, 8 noiembrie 2020, alături de președintele și europarlamentarul Dan Motreanu, de președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, însoțiți de primarul din Florești- Stoenești, Costel Dumitru și alături de candidații la alegerile parlamentare, la târgul de la Bolintin Vale de unde se aprovizionează cu fructe și legume românești foarte mulți dintre giurgiuveni, dar și mulți dintre bucureșteni.

Echipa #PNL Giurgiu alături de primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, alături de candidații alegerile parlamentare au fost in piața centrală și au vorbit cu giurgiuvenii.#PNL Giurgiu a fost prezent și în municipiu, au discutat cu oamenii, candidații la alegerile parlamentare le-au ascultat problemele și le-au prezentat programul lor.

Tot duminica, #PNL Giurgiu, a ajuns la Trestieni, comuna Ulmi. S-au oprit din poartă în poartă și au stat de vorbă cu localnicii despre ce au făcut în acest an de guvernare și despre ce urmează să facă din decembrie încolo. Pâna la finalul campaniei sperăm să ajungem la cât mai mulți dintre giurgiuveni, să cunoască personal candidații și să le explice de ce merită să aibă încredere în candidații #PNL la alegerile parlamentare!

#EchipaPNLGiurgiu#CampanieParlamentare2020

(Material comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!