Actualitate

Liberalul Florian Nicolae şi-a depus candidatura pentru Primăria municipiului

1 bunVineri, 22 aprilie, însoţit de conducerea PNL, de colegi şi prieteni, candidatul liberalilor pentru Primăria municipiului Giurgiu, deputatul Florian Nicolae a plecat de la sediul său de campanie spre Primăria Giurgiu, unde se află Biroul electoral municipal pentru a-şi depune dosarul de candidatură. Aşa cum ne aşteptam i-au fost alături soţia, Venorica, cei doi copreşedinţi: Dumitru Beianu şi Gheorghe Ştefan, deputatul Marin Anton şi mulţi giurgiuveni, oameni care şi-au pus toate speranţele de mai bine în mâinile lui Florian Nicolae, pe care îl susţin pentru funcţia de primar la Primăria municipiului Giurgiu.1

La Primărie, susţinătorii au fost întâmpinaţi de viceprimarul Liviu Popazu şi el liberal, care s-a alăturat astfel colegilor şi a luat parte la importantul eveniment.

„Consider că în calitate de viitor primar pot să ajut mai mult oamenii şi oraşul. Fiind giurgiuvean cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă cetăţenii. Împreună cu echipa de consilieri vom propune un program coerent de dezvoltare a oraşului”, a declarat, vizibil emoţionat, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Giurgiu, Florian Nicolae.

2Au crezut de la început în faptul că Florian Nicolae va fi candidatul liberalilor pentru Primăria municipiului, cei doi copreşedinţi sunt convinşi de victoria PNL în alegerile din 6 iunie. Mai mult, e necesar ca PNL să obţină majoritatea şi în Consiliul judeţean astfel încât să existe pentru prima dată o gândire comună la municipiu şi judeţ. Acesta a fost şi motivul pentru care, la nivel naţional, în judeţe PNL a preferat să anunţe din timp şi persoana validată pentru preşedinţia Consiliului judeţean.3

„Gânduri bune adresez tuturor giurgiuvenilor, asigurându-i că vom face tot ce depinde de noi ca acest nou început să fie pe măsura aşteptărilor. E nevoie de o echipă unită, care să conducă în acelaşi timp şi primăria şi Consiliul judeţean. Este singura soluţie pentru a rezolva toate problemele importante ale oraşului, probleme pe care le cunoaştem şi pentru care noi, echipa liberală, avem soluţii!”, a declarat copreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu.

4„Este un moment important pentru noi. Ne aşteaptă o campanie electorală, pe care o vom trata cu multă seriozitate. Giurgiuvenii au mari aşteptări de la noi. Chiar dacă unii adversari politici încearcă să arunce vina pe liberali pentru faptul că judeţul Giurgiu este unul slab dezvoltat, le reamintesc că din cei aproape 27 de ani de la Revoluţia Română, judeţul a fost condus doar opt ani de liberali şi în rest – aproape 19 ani – de social-democraţi. Prin urmare, cui aparţine vina?”, a subliniat, la rându-i, copreşedintele Gheorghe Ştefan.

InfoPress

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!