Actualitate

Vizită-fulger a directorului CNADNR pe Podul Prieteniei

După ce marţi la Giurgiu era prezent directorul adjunct al Direcţiei Regionale CNADNR Bucureşti, pentru a vedea pe viu cum se derulează lucrările la Podul Prieteniei, miercuri, la faţa locului a venit chiar directorul general al companiei, Mircea Pop. După o vizită fulger, acesta s-a declarat nemulţumit de felul în care se lucrează.

Deşi utilajele şi oamenii lucrau în plin şi miercuri, fără a se şti că pe Pod urmează să vină chiar directorul general al CNADNR, după o inspecţie a lucrărilor, acesta s-a declarat nemulţumit de ce a găsit la Giurgiu.

Reparaţiile de la Podul Prieteniei continuă, preconizându-se a fi finalizate la începutul săptămânii viitoare, iar pe toată perioada derulării acestor lucrări, circulaţia pe pod se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijată pe un singur sens. Vestea bună este că aceste reparaţii sunt doar începutul, pentru că directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale ne-a declarat că în cursul acestei luni urmează a fi organizată o licitaţie pentru reabilitarea integrală a Podului Prieteniei, o lucrare estimată la circa 18 milioane de Euro, ce urmează a fi finanţată din fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!