Actualitate

Liberalul Ionel Muscalu face apel la simpatizanții PNL nu răspundă provocărilor și calomniilor și să vorbească doar despre proiectele și idealurile echipei

Ionel Muacalu, candidatul PNL pentru Consiliul Loxal al Municipiului Giurgiu, face apel la simpatizanți și susținatori să nu răspundă provocărilor și calomniilor și să vorbească doar despre proiectele și idealurile echipei PNL.

Dragii mei,
În debutul acestei campanii electorale extrem de importante pentru viitorul orașului nostru, lansez un apel către toți simpatizanții și susținătorii mei și ai lui Adrian Anghelescu, să nu răspundă provocărilor și calomniilor și să vorbească doar despre proiectele și idealurile noastre.

Fiecare campanie electorală a dezbinat comunitatea. Eu nu îmi doresc asta pentru Giurgiu . De aceea, nu voi răspunde atacurilor sau provocărilor contracandidaților mei. Cu atât mai mult cu cât mulți dintre ei fac parte dintotdeauna din forurile decizionale administrative și ar trebui să știe cum a funcționat, în ultimii ani, administrația acestui oraș.

Singurii în fața cărora voi răspunde sunteți voi, cetățenii din Giurgiu . M-am născut și am crescut aici, iar munca mea este strâns legată de fiecare dintre voi și de acest oraș. Sunt același om căruia i-ați acordat încrederea voastră și pe care l-ați adus în echipa voastră acum 4 ani, când mi-ați dat un mandat de consilier local. Singura schimbare este aceea că așteptările voastre m-au făcut mai responsabil și mai dedicat planurilor de a rezolva toate problemele acestei comunități.
Și pot spune că se văd, deja, multe rezultate ale încrederii voastre și ale muncii mele. Pentru că, împreună, am descoperit nevoile comunității noastre și, tot împreună, am găsit și cele mai bune soluții pentru a ne construi viitorul.

Chiar dacă vom avea o campanie atipică, din cauza COVID-19, în care nu vom organiza evenimente, mă veți găsi în Giurgiu , pe stradă, alături de voi, pentru a răspunde întrebărilor voastre, ca și până acum.
Împreună am demonstrat că se poate și asta îmi doresc să facem și în următorii 4 ani: să facem echipă, împreună, pentru a face din Giurgiu cel mai dezvoltat, frumos și prosper oraș din sudul aceasta pierdut și prafuit al României!

IubescGiurgiu #împreună #sepoate

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!