Actualitate

Fiul fostului primar din Băneasa s-a stins din viață la doar 43 de ani


Ferdinand Dorobanțu avea 43 de ani, abia se lansase in afaceri. Era un om implinit, dar soarta a fost cruda. A lasat in urma 3 copii: Ana, de 19 ani, Corina de 15, si Ferdinand de 4.
Ana: “Niciodată timpul nu va reuși să șteargă din inima, sufletul si mintea mea, amintirea tatălui meu. Chiar dacă nu mai e aici fizic, stiu ca de acolo de sus ma va proteja asa cum a facut-o întotdeauna, va fi calauza mea in viata. Te iubesc, tati!”
Corina: „Tatăl meu a fost un om muncitor. Tatăl meu a fost un om drept, un om ce avea constiinta. A fost prietenul meu cel mai bun. Atunci când eram mică făceam toate lucrurile impreuna, ne jucam, discutam. Ma învață ce e mai bine pentru mine de fiecare data. Chiar dacă ma supărăm pe el, în 2 secunde ne împăcam. Il voi iubi toata viata, iar amintirea lui va rămâne cea mai plăcută. Sunt mândră că a fost tatăl meu si doresc tuturor un tată ca al meu”.
Ferdi, copilul cel mai mic, nu poate avea o opinie, însă il va iubi pentru totdeauna.
Corpul neinsefletit a fost depus la casa părintească din comuna Baneasa. Înmormântarea va avea loc duminica ora 12:00 la biserica MELETIE.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Florian Jipa 29 august 2020 at 7:33

Dumnezeu sa îl ierte!

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!