Actualitate

Start de campanie electorală și la Gaujani. Marian Țuinea candidat PNL la primăria comunei, debut în forță

„Dragi cetățeni ai comunei Găujani, începând de astăzi s-a dat startul campaniei electorale pentru scrutinul ce va avea loc pe data de 27. 09.2020, care va avea că rezultat alegerea Primarului , Consiliului Local , Președintelui Consiliului Județean și Consiliul Județean .
După cum cunoașteți mi – am depus candidatura pentru funcția de Primar al comunei Gaujani , am făcut acest lucru datorită faptului că am o mare încredere în dumneavoastră și în echipa mea de consilieri locali cât și în colegii mei din Organizația PNL Giurgiu .
Mi-aș dori ca această campanie să se desfășoare într-un climat de fair-play și să fie bazată pe respect reciproc. Doar așa putem ajunge la dumneavoastră și vă putem prezenta intențiile noastre in ceea ce reprezintă #administratialiberala.
Am incredere in dumneavoastră și în conștiința cu care veti face această alegere , interesul comunității fiind pe primul loc.
Vă mulțumesc tuturor celor care veti fi alături de mine pe parcursul acestei campanii și nu numai. Aveți incredere in mine, nu am sa-mi gasesc liniștea până nu voi duce la îndeplinire proiectele prezentate.
DOAMNE AJUTĂ, NE VEDEM LA VOT PE 27 SEPTEMBRIE si din 28 SEPTEMBRIE LA PRIMĂRIE pentru a ne apuca serios de muncă!

administratieliberala și în Gaujani #sepoate

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!