Actualitate Politic

Liliana Ciobanu, președinte interimar PSRO Giurgiu

lili ciobanuSenatorul Mircea Geoană, preşedintele Partidului Social Românesc s-a aflat vineri la Giurgiu. Acesta a participat la inaugurarea sediului filialei județene de partid , sediu ce găzduiește și  cabinetul parlamentar al deputatului Liliana  Ciobanu.

Deputatul Liliana Ciobanu este începând de vinerea trecută preşedintele interimar al Organizaţie judeţene a Partidului Social Românesc (PSRO). Liliana Ciobanu este și vicepreşedinte la nivel naţional în PSRO, iar alături de ea în rândurile partidului vor veni şi alţi oameni politici giurgiuveni. De asemenea, ușile partidului sunt deschise tuturor celor care vor să facă politică alături de un partid nou pe eșichierul giurgiuvean.

Anunţul a fost făcut în prezenţa preşedintelui Mircea Geoană şi a altor lideri ai partidului, care au participat și la o conferință de presă organizată la sediul partidului.

“Am decis să păşesc astăzi pe un nou drum, să încep un nou proiect politic. PSRO reprezintă adevărata stânga românească şi principiile în care eu cred. Voi continua să lupta pentru ideile mele politice, voi rămâne acelaşi om corect”, a declarat deputatul Liliana Ciobanu.

Așadar, deputatul Liliana Ciobanu a ales să continue să facă politică alături de Mircea Geoană, fostul său coleg din PSD convinsă că noua formațiune politică poate fi o alternativă viabilă.

lili ciobanu.jpg 1Prin  înfiinţarea şi la Giurgiu a unei  structuri a Partidului Social Românesc, Mircea Geoană îşi propune ca până la alegerile de anul viitor această formațiune politică să devină cel de-al treilea partid pe eşichierul politic românesc.

Pentru a convinge electoratul, Partidul Social Românesc a venit și cu un proiect de țară al stângii românești – România socială, la fel cum a făcut și Klaus Iohannis, președintele în exercițiu al României care în campania pentru prezidențiale a venit cu un proiect de țară, al dreptei românești – România lucrului bine venit.

Din cuvântul lui Mircea Geoană a reieșit faptul că partidul va merge singur în alegerile de anul viitor  și dacă va fi cazul vreunei alianțe o va face cu Partidul Național Liberal.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!