Politic

Deputatul Liliana Ciobanu începe un nou proiect politic

liliana ciobanuAm fost permanent la dispoziția oamenilor din municipiul și județul Giurgiu în acești doi ani și jumătate din primul meu mandat de deputat. Am încercat din răsputeri să le rezolv problemele, să intervin la instituțiile statului, să-i sprijin prin toate mijloacele care mi-au stat în atribuțiile funcției de parlamentar.

Nu a contat absolut deloc nici culoarea politică a celor care mi-au cerut ajutorul, nici partidul din care am făcut parte! Cred că politica a fost inventată exclusiv în favoarea cetățenilor, nu a celor care o slujesc, indiferent de funcția ocupată.

În aceste circumstanțe, mă simt datoare să-i anunț pe giurgiuveni și pe cei care m-au mandatat să-i reprezint în Parlamentul României că, începând de astăzi, 29 mai 2015, am aderat la Partidul Social Românesc (PSRO), recent înființat de fostul lider PSD Mircea Geoană, împreună cu o serie de parlamentari.

Noua formațiune politică este guvernată de cinci principii de bază, 5P, respectiv patriotism, probitate, progres, participare și profesionalism, toate absolut indispensabile societății românești în actualul context politic, dominat de corupția generalizată, nepotismul ridicat la rang de lege și jaful fără limite al bugetului național.

Partidul Social Românesc își propune să revitalizeze opțiunea de a se afirma a adevăraților social-democrați, și, în general, a oamenilor de stânga din această țară.

Cred cu tărie că marea majoritatea a românilor, confruntați încă cu un grad ridicat al sărăciei, cu criza locurilor de muncă, cu neajunsurile din sănătate și educație, precum și cu lipsa perspectivelor și speranțelor pentru copiii noștri, sunt de acord cu mine că stânga politică are nevoie de un suflu nou, de un avânt tineresc, de schimbarea generațiilor. Mai ales aici în Giurgiu nivelul de trai al oamenilor s-a degradat din ce în ce mai mult, iar guvernele din ultimii ani nu au reușit să scoată județul din izolarea în care parcă intenționat a fost aruncat!

Partidul Social Românesc crede într-o nouă regulă a jocului în politică, economie și societate, fundamentată pe cinste, competență și patriotism. Aceasta este contribuția pe care vrem să o aducem, ca oameni de stânga, la Noul Proiect de Țară, venind în întâmpinarea celor care împărtășesc alt crez ideologic și politic, dar sunt animați de același ideal național.

Programul Politic al PSRO, România Socială, își propune să scoată țara din impasul generalizat în care a fost împins în ultimii ani în toate domeniile, deoarece este evident că mult-lăudata creștere economică din ultimii ani nu se regăsește în buzunarele și în viața românilor.

Personal, așa cum am făcut și până acum, voi continua să mă zbat pentru a-i reprezenta cu cinste și demnitate pe giurgiuveni, chiar dacă faptul că am acționat pentru oameni mi-a atras numeroase critici, minciuni și consecințe nefirești.

Am trecut însă peste toate aceste neajunsuri, deoarece am fost mulțumită atât de ceea ce am realizat în Parlament, cât și de micile bucurii pe care le-am putut oferi oamenilor! Îi aștept așadar alături de mine pe toți giurgiuvenii care încă mai cred că în România se poate face o politică altfel, bazată de corectitudine, bun simț, respect și profesionalism, pentru că doar așa vom putea să contribuim la reformarea clasei politice, de care se tot vorbește, dar nimeni nu face nimic în acest sens!

Aștept oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale, pentru că sunt convinsă că putem învăța de la fiecare câte ceva nou și putem pune cap la cap ideile pozitive și constructive, care să ducă la progres și la inițiative politice și sociale menite să îmbunătățească calitatea vieții tuturor. Vreau să vină alături de noi și tineri, și vârstnici, și femei și bărbați, și, în general, oameni care nu au mai făcut politică, dar își doresc o platformă reprezentativă pentru viitor.

Sunt convinsă că am ales un proiect de succes, cred în acest nou început și le mulțumesc giurgiuvenilor care mi-au fost alături până acum și au avut încredere în mine! Le transmit că nu-i voi dezamăgi nici de acum încolo, iar Partidul Social Românesc va avea permanent o ușă deschisă pentru ei!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Deputat PSRO de Giurgiu,

Liliana CIOBANU

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Jackson Wickell 26 februarie 2021 at 0:43

You are so interesting! I don’t think I’ve read through anything like that before. So great to discover someone with a few unique thoughts on this subject matter. Seriously.. thanks for starting this up. This web site is something that is needed on the internet, someone with a bit of originality!

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!