Actualitate

Ludovic Orban (PNL): "Am pierdut doar o bătălie, vom câștiga bătălia pentru România!"

„Un Parlament dominat de forţe retrograde, care a călcat în picioare democraţia, interesele fundamentale ale României, a decis astăzi prin moţiune de cenzură căderea Guvernului pe care îl conduc.

Așa cum v-am spus înainte de moțiune, guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ceea ce am făcut în trei luni. Suntem mândri de faptul că, într-o perioadă extrem de scurtă, am reușit să reparăm o mare parte din stricăciunile provocate de guvernările PSD. Suntem mândri de faptul că am reașezat România în rândul națiunilor europene pe picior de egalitate, că am refăcut credibilitatea României atât în fața partenerilor europeni, cât și în fața partenerilor strategici.

Am pierdut doar o bătălie, vom câștiga bătălia pentru România! Astăzi, am fost judecați de o alianță parlamentară toxică, care și-a pierdut demult susținerea populației României.

Noi am căzut astăzi, pentru că am avut curajul să ne angajăm răspunderea pe un proiect de lege pentru alegerea primarilor în două tururi, care să adâncească democrația și care să permită cetățenilor să își aleagă un primar legitim, responsabil.

În viitorul apropiat, indiferent ce își imaginează cei de la PSD, românii vor avea, din nou, puterea să decidă.

Sunt convins că vor folosi această putere pentru ca să aibă garanția că România se duce în direcția corectă, că România va fi o națiune respectată, apreciată și mai ales vor vota pentru garanția unei dezvoltări economice rapide”, a declarat Ludovic Orban, in aceasta seara.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!