Actualitate La zi Politic

Majorarea pensiilor în programele de guvernare. PNL vs PSD

Majorarea pensiilor în scenariul PSD este o nouă minciună sfruntată pentru pensionari pentru că pleacă de la un punct de pensie care nu există în realitate: 1775 lei și promite creșterea cu 32% până în 2024.

PNL le-a arătat seriozitate pensionarilor, a majorat deja punctul de pensie cu 14%, în condiții de criză, și va crește, în fiecare an, valoarea punctului de pensie în funcție de creșterea economică și de rata inflației.

În modelul de guvernare PNL, punctul de pensie pleacă de la o situație reală a valorii punctului de pensie, 1442 lei și crește până la 1841 lei în 2024, ceea ce înseamnă o majorare de 46% față de cât a lăsat PSD valoarea punctului de pensie.

Obiectivul PNL este să crească puterea de cumpărare a pensionarilor, în vreme ce PSD vrea doar să-i amăgească pe părinții și bunicii noștri cu majorări fictive. Toate majorările de pensii operate de PSD au fost parazitate de inflație/creșterea prețurilor. PSD nu a fost capabil să-și onoreze promisiunea de majorare a pensiilor cu 40% cât a fost la guvernare, și numai să o folosească drept momeală electorală.

Noi, PNL, dovedim că știm cum se cresc pensiile astfel încât să fie un beneficiu real în buzunarul pensionarilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!