Actualitate

14 intervenţii SMURD şi alte 4 situaţii de urgenţă. 24 de ore cu multe alerte pentru ISU Giurgiu

pompieriCefalee, hipertensiune arterială, chiar plăgi tăiate sau stop respirator. 14 intervenţii pentru acordarea de prim-ajutor au avut, în ultimele 24 de ore, pompierii giurgiuveni cărora, însă, le-a dat bătăi de cap şi furtuna de seara trecută.Potrivit unui comunicat de presă al celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” (ISU) Giurgiu, detaşamentul de pompieri Giurgiu a intervenit pe 24 iunie, în afară de cele 14 situaţii medicale şi la 4 alte situaţii de urgenţă, astfel:
„-  Ora 11:45, în comuna Stăneşti, pentru a salva un câine căzut într-o fântână părăsită
– Ora 14.41, în municipiul Giurgiu, zona Canalul Plantelor pentru a salva o persoană căzută în apă. La faţa locului s-au deplasat forţe şi mijloace de la Detașamentul de pompieri Giurgiu (o barcă, 1 ARO, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, 10 subofiţeri, 1 ofiţer) care au scos din apă un bărbat în vârstă de 70 de ani. Echipajul SAJ aflat la faţa locului a executat persoanei manevre de resuscitare la finalul cărora persoana a fost declarată decedată.
– Ora 18.54 pe DJ 504, în dreptul localităţii Putineiu, pentru îndepărtarea unui copac de pe carosabil.
– Ora 19.35, în municipiul Giurgiu, pe şoseaua Sloboziei  în zona Istru pentru îndepărtarea unui copac de pe carosabil.
Ca urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate în judeţul Giurgiu    s-au mai produs situaţii de urgenţă specifice pe DN 5C, DJ 504 şi DJ 505 (copaci căzuţi pe carosabil), situaţii la care au intervenit Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Putineiu şi Slobozia”. (ISU Giurgiu)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!