Sport

Marin Barbu este noul antrenor principal al Astrei Giurgiu

Au fost suficiente două înfrângeri consecutive pentru ca Valentin Sinescu să părăsească banca tehnică a Astrei. Chiar dacă echipa se menţine în continuare pe locul secund al clasamentului Ligii I, Ioan Niculae a decis că este nevoie de o schimbare.

Opţiunea patronului Astrei este Marin Barbu, care îndeplinea funcţia de director tehnic încă din luna decembrie. Barbu devine astfel al patrulea antrenor al Astrei din acest sezon după Bogdan Stelea, Gheorghe Mulţescu şi Valentin Sinescu.

Noul tehnician cunoaşte foarte bine formaţia astrală, acesta fiind în urmă cu două sezoane antrenorul echipei. În plus, antrenorul în vârstă de 54 de ani a mai condus, pe lângă formaţii precum UTA, Petrolul sau Ceahlăul şi Dunărea Giurgiu între 2009 şi 2010.

Obiectivul trasat de conducere este calificarea într-o cupă europeană, cea mai la îndemână fiind câştigarea Cupei României, acolo unde Astra mai are un pas până în finală.

Marin Barbu a semnat cu echipa giurgiuveană până în vară, cu opţiune de prelungire. Acesta susţine că dispune de un lot bun şi că în acest moment principala preocupare este refacerea moralului elevilor săi.

Cel poreclit Magiun va reveni în funcţia de principal al Astrei vineri, 12 aprilie, în deplasare, contra echipei Gaz Metan Mediaş. În tur, astralii s-au impus cu 4-0. Interesant este faptul că pe banca tehnică a Mediaşului se află Gheorghe Mulţescu, fostul antrenor al giurgiuvenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!