Actualitate

Măsuri de ordine publică: A.F.C. Astra Giurgiu – F.C. Viitorul Constanța

M

Peste 60 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu  și F.C. Viitorul Constanța. Cele două echipe vor juca pe stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu în această seară, începând cu ora 20:00.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

          Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.00 prin locurile special amenajate, astfel:

–  pentru suporterii echipei Astra – Aleea Fabrica de Zahăr;

–  pentru suporterii echipei Viitorul – Aleea Plantelor

–  pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy.  

La acest meci peluza și tribuna a II-a vor fi închise, exceptând sectorul destinat oaspeților.

Clubul organizator a pus  în vânzare 2.000 de bilete.

Ca la fiecare meci de fotbal, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor de acces, să dovedească permanent o atitudine civilizată și să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică.

Precizăm că intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniți de efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Direcției Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu și stewarzi.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!