Actualitate Sport

  Măsuri de ordine publică la F.C. ASTRA GIURGIU – F.C. DINAMO BUCUREȘTI

      Cele 2 echipe vor disputa partida de fotbal mâine, 24 februarie a.c., începând cu ora 19:45 pe stadionul municipal “Marin Anastasovici din Giurgiu”.
Pe timpul desfășurării competiției, peste 160 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică.
Forțele de ordine vor fi prezente în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 17.45 prin locurile special amenajate.
– clubul organizator a pus  în vânzare aproximativ 4000 de bilete;
Afluirea / deflpuirea suporterilor şi a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:  
–  pentru suporterii echipei Astra–Aleea Fabrica de Zahăr;
–  pentru suporterii echipei Dinamo– Aleea Plantelor;
pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.
Intrarea în stadion,accesul publicului prin turnichete,paza vestiarelor și protecția arbitrilor , îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.
Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor.
Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posibilitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente.  În acest sens, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în spaţiile amenajate în alte zone ale municipiului.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Pe această cale forțele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.
COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!