La zi

Megaupload.com, doar începutul?

Veşti proaste pentru utilizatorii de torrente. Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, Demonoid.me., a fost în cele din urmă închis, în urma unui efort internaţional, iar domeniile sale au fost scoase la vânzare. Demonoid.me., celebru site de torrente din Ucraina, este ultima victimă a luptei împotriva site-urilor de file sharing şi a pirateriei digitale, fiind al doilea site din Ucraina închis în 2012.

Este de precizat că după ce justiţia americană a dispus închiderea site-ului Megaupload.com şi arestarea responsabililor săi, a venit şi rândul poliţiei ucrainiene să închidă cel mai popular site de file sharing din ţară, Ex.ua., acuzându-i pe proprietari de distribuire ilegală de programe, muzică şi înregistrări video protejate prin drepturi de autor.

Demonoid.me. era un site mult mai puţin cunoscut în afara Ucrainei şi se afla pe lista autorităţilor americane denumită Notorious Markets List, listă creată pentru a identifica pieţele unde sunt încălcate drepturile de autor şi unde se promovează pirateria.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!