Eveniment Sport

Memorialul “Ion Banu“, ediţia a II-a

cel cu ionut banuClubul Elevilor Liberali (CEL) Giurgiu a organizat sâmbătă, 28 februarie a.c., cea de a II-a ediţie a Cupei CEL la atletism, intitulată Memorialul “ Ion Banu” la atletism, o competiţie ce a reunit la start elevi din municipiul Giurgiu.
Echipele au fost formate din câte opt băieţi şi patru fete, care s-au întrecut la două probe: 60 m plat şi săritura în lungime, cu bătaie liberă.
Prin grija organizatorilor, toţi concurenţii au primit diplome de participare, iar primii clasaţi de la fiecare probă au fost răsplătiţi cu medalii şi cupe.
cel 1Dincolo de trofee şi de spiritul competiţional, reprezentanţii Clubului Elevilor Liberali Giurgiu şi-au dorit, de fapt , să îi atragă pe colegii lor spre sport, şi nu neapărat spre cel de performanţă, ci spre practicarea sportului în timpul liber, ca mijloc de destindere, de dezvoltare armonioasă, dar şi de menţinere a unei stări fizice bune.
Pentru reuşita evenimentului, se cuvine să îi felicităm pe iniţiatori – Clubul Elevilor Liberali, dar şi pe toţi cei ce s-au aflat alături de ei – profesori de educaţie fizică, politicieni-, susţinându-i de fiecare dată când au organizat  o activitate sportivă sau culturală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!