Sport

Protasov a fost dat afară de la Astra. Vine Stoican?

Protasov a rezistat numai 5 luni pe banca tehnică a Astrei / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro
Protasov a rezistat numai 5 luni pe banca tehnică a Astrei / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro

Egalul de la Braşov i-a fost fatal lui Oleg Protasov. Tehnicianul ucrainean a fost demis luni de conducerea clubului giurgiuvean. Favorit pentru preluarea funcţiei de „principal” pare Flavius Stoican, fostul antrenor al celor de la Dinamo Bucureşti.

Antrenorii au viaţă grea în Liga I. La câteva ore distanţă, trei dintre tehnicienii unor cluburi din primul eşalon au fost daţi afară.
Mai întâi George Ogăraru de la „U” Cluj, urmat de Tibor Selymes de la Oţelul Galaţi şi Oleg Protasov de la Astra Giurgiu.
Numit în funcţie pe 10 octombrie 2014, Oleg Protasov a rezistat numai 5 luni pe banca tehnică a vicecampioanei României. Acesta avea contract cu echipa giurgiuveană până-n vară.
„Am încetat colaborarea cu domnul Protasov din cauza rezultatelor slabe şi clasării echipei pe un loc care ne îndepărtează de obiective. A avut toată perioada de pregătire la dispoziţie pentru a face o echipă bună, dar nu a reuşit” a declarat preşedintele Petre Buduru pentru prosport.ro.
Stoican în pole-position
Chiar dacă momentan oficialii Astrei au declarat că nu s-au gândit încă la un succesor al lui Protasov, se pare că favorit pentru preluarea postului este Flavius Stoican.
Fost antrenor al lui Dinamo, Stoican a fost demis toamna trecută, iar de-atunci se află în căutarea unui nou angajament.
Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!