Economic

Minimis pentru IMM-uri on-line

download (1)Firmele care doresc să obţină finanţare de la stat, prin schema de minimis pentru IMM, vor putea să se înscrie on-line pe site-ul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, începând cu 15 ianuarie, ora 10.00.
Anunţul vine după ce anul trecut, firmele nu au beneficiat de ajutorul de stat din cauza eşecului înregistrat la deschiderea sesiunii din august 2014. Înscrierile se vor putea efectua până pe 24 ianuarie, ora 20.00.
Schema de minimis deschisă în august trecut, s-a înschis după numai cinci minute, bugetul total fiind epuizat, practic, instantaneu. Firmele care au încercat să depună la acea dată cereri de finanţare pentru a obţine ajutoarele de minimis de la stat au fost nemulţumite de modul în care a decurs înregistrarea on-line, aplicaţia nefuncţionând corespunzător.
Aşadar, între 15 şi 24 ianuarie, firmele care vor să obţină bani de la stat prin schema de minimis pot să acceseze aplicaţia disponibilă pe site-ul amintit, pentru a completa formularul de înscriere on-line. Data şi ora completării formularului nu vor influenţa ordinea punctajului obţinut de firme în urma înscrierii. Formularul nu va putea fi modificat şi se va transmite doar o singură dată în baza de date a aplicaţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!