Eveniment

MINOR CERCETAT PENTRU FURT ŞI CONDUCERE PE DRUMURILE PUBLICE A UNUI AUTOTURISM FĂRĂ A DEŢINE PERMIS DE CONDUCERE

depistat-volan-fara-permis-conducereLa data de 23.08.2015, ora 08.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către  N. G. N., o tânără de 23 ani, din comuna Floreşti Stoeneşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei curente, în jurul orei 04.00, verişorul său, minor, care locuieşte în acelaşi imobil i-a sustras cheile şi autoturismului.
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Bolintin Vale, care, în urma cercetărilor efectuate şi activităţilor investigative au stabilit că în dimineaţa zilei de 23.08.2015 , în jurul orei 04.00, I. C. P., de 17 ani, domiciliat în comuna Poiana , judeţul Dâmboviţa, ce locuia fără forme legale în comuna Floreşti-Stoeneşti, judeţul Giurgiu, a sustras cheile autoturismului lui N. G. N., care se aflau în yala uşii de acces în locuinţă, după care a condus autoturismul pe raza comunei Floreşti Stoeneşti. Tânărul a fost depistat în jurul orei 09.45, pe o stradă din satul Floreşti, iar autoturismul a fost găsit parcat pe marginea carosabilului.
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!