Actualitate

MINORĂ DISPĂRUTĂ

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu desfășoară activități specifice de căutare și investigare în vederea depistării unei minore de 11 ani, care în ziua de 5 iulie a.c., a plecat de la domiciliul din comuna Vărăști, sat Dobreni, județul Giurgiu.
La data de 7 iulie a.c., polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Comana, au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Vărăști, sat Dobreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, MUTII GIANINA VICTORIȚA, în vârstă de 11 ani, a plecat voluntar de acasă la data de 05.07.2018, în intervalul orar 14.30-15.00 și nu a mai revenit la domiciliu.
Minora a mai părăsit voluntar domiciliul, în urmă cu aproximativ 2 ani și s-a deplasat pe raza municipiului București, în sectorul 4, zona Apărătorii Patriei.
SEMNALMENTE:
Înălțime de aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 40 kilograme, constituție atletică, păr șaten, lung, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.
VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:
La momentul plecării aceasta purta următoarele obiecte vestimentare: o pereche de pantaloni scurți (bermude) de culoare albastră, tricou cu mânecă scurtă, roz cu albastru (imprimeu de tip camuflaj) iar în picioare purta o pereche de papuci din plastic de culoare roz.
În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numerele de telefon 0246.207.164 sau 0246.207.161 sau Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență la numărul 112.
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!