Actualitate

Miting PNL pentru lansarea candidaților și susținerea lui Cioloş

  • cover-1Peste 700 de liberali din Giurgiu participă la mitingul pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare şi de susţinere a lui Dacian Cioloş pentru un nou mandat de prim-ministru

Partidul Naţional Liberal organizează, duminică, începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, dar şi de susţinere a propunerii lui Dacian Cioloş ca premier după alegeri. 

PNL a anunţat de sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook, evenimentul de lansare a candidaţilor la parlamentare, dar şi a sloganului partidului la aceste alegeri.

„Dacă îl susţii pe Dacian Cioloş să conducă guvernul şi după alegerile din 11 decembrie, vino duminică alături de noi la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş şi de lansare a candidaţilor PNL şi a programului de guvernare. Partidul Naţional Liberal a fost şi rămâne fidel principiilor care stau la baza Platformei România 100 şi are pentru funcţia de prim-ministru al guvernului rezultat după alegeri o opţiune fermă: Dacian Cioloş. Dacă eşti printre cei care nu doresc sub nici o formă un condamnat penal în fruntea guvernului, dacă nu vrei ca gaşca infractorilor PSD să pună din nou mâna pe putere, vino alături de noi duminică, 6 noiembrie, în Piaţa Revoluţiei, să spunem împreună:  #goCiolos #goPNL”, se arată în mesajul de pe Facebook al PNL.

Premierul Dacian Cioloş este aşteptat să participe la mitingul liberalilor, după ce miercuri a fost la Consiliul Naţional al PNL care a votat în unanimitate susţinerea sa ca premier şi după alegerile din 11 decembrie.

Potrivit liberalilor, la miting sunt aşteptaţi în jur de 35.000 de susţinători, aceasta fiind capacitatea maximă pentru Piaţa Revoluţiei. De la Giurgiu vor participa peste 700 de activişti de partid din întreg judeţul.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!