Actualitate

ADRIANA BUGA A CÂŞTIGAT!

bugaÎn şedinţa din 11 august, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea a adus la cunoştinţa consilierilor faptul că, prefectul judeţului a emis un ordin de încetare a mandatului Adrianei Buga. La baza emiterii ordinului de prefect se afla o adresă a  conducerii PPDD, prin care Instituţia Prefectului era înştiinţată că Adriana Buga  a fost exclusă din partid.

„Cei care au emis  acel ordin, dar şi cei  care au decis excluderea mea din partid vor plăti!” a declarata Adriana Buga, în şedinţa Consiliului judeţean din luna august.

Convinsă că i s-a făcut o nedreptate, Adriana Buga a  acţionat în instanţă şi a câştigat contestaţia împotriva PPDD. Prin urmare, Adriana Buga va reveni în Consiliul  judeţean.

Aşadar, Adriana  Buga va fi repusă în drepturi, însă aceia care se fac vinovaţi de suspendarea sa din Consiliul judeţean ar trebui  să răspundă. Şi ne referim aici la conducerea actuală a PPDD Giurgiu, dar şi la ceilalţi factori care i-au dat preşedintelui George Popa tot concursul pentru a-şi pune în aplicare ambiţiile politice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!