Social

O bursă specială a locurilor de muncă, miercuri, şi la Giurgiu

bursa socialaTinerii supuşi marginalizării sociale sunt aşteptaţi pe 23 octombrie, de la ora 10.00, la Teatrul „Tudor Vianu” Giurgiu, la o bursă specială a job-urilor dedicată lor, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Giurgiu.
Cine sunt tinerii cu risc de marginalizare socială? Ne explică reprezentanţii AJOFM, prin intermediul unui comunicat de presă.
Astfel, potrivit documentului, tânăr cu risc de marginalizare socială este persoana cu vârsta cuprinsă între 16 şi 26 de ani, care se află în sistemul de protecţie a copilului sau provine din acest sistem sau are dizabilităţi, ori nu are familie sau a cărui familie nu îi poate asigura întreţinerea. De asemenea, poate fi un tânăr care are copii în întreţinere sau care a executat una sau mai multe pedepse privative de libertate, ori este victimă a traficului de persoane.
Angajatorii interesaţi sunt încă invitaţi să depună ofertele de muncă pentru persoanele aparţinând grupului ţintă.
Potrivit comunicatului AJOFM,  organizarea bursei constituie şi un bun prilej de a identifica persoanele care fac parte din categoria tinerilor cu risc de marginalizare socială, cât şi de a le informaţii referitoare la modalităţile prin care îşi pot creşte şansele de angajare, precum şi facilităţile de care pot beneficia.
 Puteţi obţine relaţii suplimentare privind evenimentul de miercuri, de la
sediul AJOFM Giurgiu din mun. Giurgiu, şos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin sau la tel./fax: 0246/230613; e-mail: ajofm@gr.anofm.ro
         

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!