La zi

O companie germană oferă 80 de locuri de muncă pentru români, în domeniul hotelier-gastronomic

Vă interesează să lucraţi în domeniul hotelier-gastronomic în Germania? Ţara respectivă pune la bătaie 80 de locuri de muncă pentru români. În rândurile următoare veţi afla ce trebuie să faceţi pentru a ajunge acolo.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că pe 4 si 5 martie va fi organizată la Bucureşti o selecţie pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic şi care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania.

Compania germană EuroPark Rust oferă, prin intermediul reţelei EURES, 80 posturi pentru următoarele meserii: barman (30 posturi), ospătar (30 posturi) şi bucătar (20 posturi).

AJOFM anunţă că sunt căutate persoane care au calificare profesională încheiata, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2).

Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu aprilie 2013.

Salariul oferit este de 1.720 euro brut/lună pentru ospătar, 1.750 euro brut/lună pentru barman şi 1.720-2.100 euro brut/lună pentru bucătar, în funcţie de calificare şi experienţa profesională. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

Persoanele din judeţul Giurgiu, interesate şi care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze, până pe 26 februarie, consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Giurgiu pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se face pe baza următoarelor documente:

-Cerere tip, ce va fi completată la sediul A.J.O.F.M.

-Copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

-C.V. model Europass în limba germană;

-Cazier judiciar în original din care să rezulte că solicitantul nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-Adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă”.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu, Graţiela Dogaru Gratziela, la telefon 0752.096.262 sau 0246/230613, interior 219 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, şos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 8.

Oferta locurilor de muncă este publicată şi pe site-ul EURES al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă – www.eures.anofm.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!