La zi

O nouă dramă petrecută la scăldat, de data aceasta la Oinacu

Un băiat în vârstă de 14 ani a murit duminică după-amiază, pe 9 iulie, într-o comună din judeţul Giurgiu, după s-a înecat într-o baltă destinată pescuitului. Aceasta, la numai două zile după ce scafandrii din Capitală au fost solicitaţi să găsească trupul neînsufleţit al unui giurgiuvean care a murit înecat la Clejani.

Băiatul, în vârstă de 14 ani, din localitatea Comasca, a mers să facă baie într-o baltă din Oinacu, o comună situată la circa 10 kilometri de municipiul Giurgiu, şi era însoţit de mai mulţi prieteni de-ai săi. Ceilalţi tineri susţin că tânărul nu ştia să înoate prea bine şi că, la un moment dat, amicul lor nu a mai ieşit la suprafaţă. Cei din zonă spun că, în unele locuri, balta ar avea chiar 4 metri adâncime. Unchiul băiatului, care pescuia la acel moment pe malul bălţii, a sărit în apă după nepotul său, dar nu l-a mai găsit. Totul s-a întâmplat în jurul orei 12 şi 30 de minute. Trupul tânărului a fost găsit după circa 3 ore de căutări.

Cazul băiatului este al doilea de acest fel petrecut în ultimele zile în judeţul Giurgiu. Joi, 5iulie, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Clejani, a murit înecat, în timp ce încerca să îşi salveze soţia însărcinată, care a căzut într-o groapă formată în albia râului Neajlov, în urma săpăturilor făcute de utilajele unei balastiere. Scafandrii din Capitală au găsit trupul bărbatului după mai bine de 15 ore de la tragicul eveniment.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!