Actualitate

O viaţă cât un centenar: Stanca Călin din Gostinari a fost sărbătorită azi!

Campania „O viaţă cât un centenar”, lansată și in județul Giurgiu a continuat azi la Gostinari, la Stanca Călin, bunica născută în anul Marii Uniri, careia reprezentantii MAI i-au oferit un tort aniversar si însemnele de respect ale MAI, drapelul național, flori si dulciuri
Ca si prima vizită la bunica Frosa din Crevedia Mare, întâlnirea de azi a fost Un prilej de aducere aminte. Cu siguranță, toți și-au amintit de propriii bunici, de învățăturile primite de la aceștia. Este extraordinar că în Anul Centenar, să-i cunoști pe cei care trăiesc de un secol alături de noi, acumulând experiențe pe care ne bucurăm să le aflăm.
Emoțiile trăite în preajma lor sunt de nedescris. Sunt destine. Sunt lecții de viață, de înțelepciune și de profundă trăire sufletească.
Bătrânica spune că secretul al longevităţii stă în muncă credinta si liniste sufleteasca si iubirea celor dragi. Provenită dintr-o familie numeroasă, cu 8 frați, bunica Stanca este singura dintre ei care, în toamnă, va împlini 100 de ani.
Oaspetii si-au luat rămas-bun, cu promisiunea de reveni pe 13 octombrie, ziua în care va împlini 100 de ani. Si intâlnirea de azi a fost una emoţionantă şi ne-a reamintit tuturor că e important să ne preţuim bătrânii. Ii uram si noi multă sănătate doamnei Stanca Călin,  în faţa căreia ne înclinăm cu onoare, ii mulţumim pentru sacrificiile făcute şi pentru lecţiile de viaţă oferite şi suntem bucuroşi că prin aceasta activitate de suflet oaspetii au reusit sa o surprinda placut  în această zi importanta!
Cu siguranță, „O viață cât un Centenar” este una dintre acțiunile  dragi tuturor. Felicitarii organizatorilor!
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!