La zi ORDINE PUBLICA

Opt noi mașini de poliție, în dotarea IPJ Giurgiu

Potrivit unui comunicat al IPJ Giurgiu, opt autoturisme marca Dacia Logan au fost repartizate polițiștilor giurgiuveni, pentru a fi folosite în misiunile operative desfăşurate pentru siguranța cetățenilor,  în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.
Prin urmare, parcul auto al poliției giurgiuvene se reînnoiește cu opt autoturisme, distribuite de Inspectoratul General al Poliției Române, șapte dintre ele fiind utilizate de structurile de ordine publică, respectiv cele din localitățile Ghimpați, Letca Nouă, Crevedia Mare, Roata de Jos, Bolintin Deal, Băneasa și Iepurești. Un autoturism va fi distribuit Serviciului Rutier. Este, practic, al doilea lot de autoturisme repartizate judetului nostru anul acesta.  Si prima dată, ca și acum, au intrat în dotarea IPJ Giurgiu opt autoturisme.
“Înnoirea continuă a parcului auto al IPJ Giurgiu va conduce la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea  serviciului polițienesc și a condițiilor de muncă pentru angajați. Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate”, sublinia, referitor la acest subiect , inspectorul șef, cms șef Cătălin Tone.
Asadar, prin dotarea cu aceste noi autospeciale, polițiștii giurgiuveni  vor fi mai prompți în intervenții și își vor desfășura activitatea în condiții ce vor conduce la creșterea capacității de acțiune și a gradului de siguranță al cetățeanului.

 

 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!