Actualitate

Organizatia municipală a ALDE are un nou preşedinte: Adrian Cîndea


 

  •  Alexandru Vladu a predat stafeta colegului Adrian Cîndea, pe care l-a şi votat
  • Toma Petcu va candida la primaria municipiului
  • „Colaborarea dintre PSD şi ALDE la nivelul judetului este una foarte bună!”, a declarat Marian Mina, presedintele PSD Giurgiu

Adunarea generală de alegeri la Organizaţia Municipală ALDE Giurgiu de joi, 23 noiembrie,  a avut ca scop desemnarea noii conduceri a partidului. Astfel, cu 192 voturi, Adrian Cândea a fost ales preşedinte al organizatiei municipale. Acesta şi-a stabilit ca ALDE Giurgiu să crească mult în următoarea perioadă. „Suntem a doua forţă politică din judeţul Giurgiu. Îmi doresc să devenim prima”, a declarat noul preşedinte.
De altfel, şi Toma Petcu, liderul ALDE Giurgiu a declarat că „În acest moment suntem de departe cea de-a doua forţă politică din Giurgiu. Obiectivul nostru peste doi ani şi jumătate este să câştigăm primăria Giurgiu. Nu vă ascund faptul că iau în calcul să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, pentru că de aici am plecat şi consider că experienţa pe care am acumulat-o o pot folosi pentru giurgiuveni, în interesul comunitătii”.
Prezent la eveniment, Daniel Chitoiu a declarat: „Îmi doresc ca la alegerile din 2020 ALDE Giurgiu să fie ce a fost PNL-ul în 2008. Trebuie să vă spun că, ALDE Giurgiu este un model pentru celelalte organizaţii din ţară”.
În calitatea sa de invitat, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina a tinut să sublinieze buna colaborare pe care o are în Consiliul judetean cu consilierii ALDE: „Este o onoare să fiu în această seară alături de dumneavoastră. Îl felicit pe preşedintele Toma Petcu pentru munca depusă şi pentru echipa pe care a reuşit să o formeze la Giurgiu. ALDE este singura formaţiune politică care duce mai departe doctrina liberală. PSD şi ALDE colaborează foarte bine în judeţul Giurgiu. Urez succes în activitatea viitoare lui Adrian Cândea”.
La adunarea generală, vicepreşedinti au fost aleşi: Aurel Ciumberică, Vasile Guşatu, Alexandru Vladu, Ionel Muscalu, Gheorghe Gâdea, Niculae Stoian, Alina Dumitru.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!