Actualitate

Panică la Iepureşti: Primăria în flăcări!

Panică la Iepureşti la primele ale zilei de vineri. În jurul orei 7, sătenii au observat un incendiu puternic ce se întinsese la clădirea Primăriei. Oamenii s-au mobilizat rapid şi, până la sosirea pomperilor, au scos din sediul Primăriei toate documentele, dar şi mai multe butelii de aragaz. Pompierii au avut o misiune dificilă, pentru că vântul puternic, dar şi spaţiul îngust, le-au îngreunat mult operaţiunea de stingere a focului.

Patru autospeciale de la mai multe subunităţi de pompieri din judeţ au fost trimise spre Iepureşti, imediat ce a fost primit apelul la 112, ce anunţa că acoperişul Primăriei din localitate era în flăcări.

Din cauza acestor condiţii dificile, operaţiunea de stingere a incendiului a durat mai bine de trei ore, însă a fost un succes.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele izbucnirii acestui incendiu, care a pornit, iniţial, dintr-o anexă, unde funcţionează centrala termică a Primăriei. Acestea urmează să fie stabilite de comisia de specialişti care face acum cercetări la faţa locului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!