Politic

Partidul Poporului, un altfel de UNPR

Partidul Poporului nu este al lui Dan Diaconescu, patronul OTV este doar preşedintele acestui partid. Este declaraţia purtătorului de cuvânt al PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, acesta susţinând că înfiinţarea Partidului Poporului serveşte intereselor electorale ale PD-L.

Ionel Muscalu declară că la originea Partidului Poporului se află fiica fratelui preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, unul dintre membrii marcanţi ai PD-L din acest judeţ. „Este vorba de o doamnă Simona, care are legături foarte strânse cu PD-L şi este fiica lui Liviu Man, tot un apropiat al PD-L şi fratele preşedintelui PD-L-ist al Consiliului Judeţean Maramureş. Vedem în sondaje nişte procente în dreptul Partidului Poporului umflate ca aluatul căruia i s-a pus multă drojdie. Dar ele sunt pregătite pentru a fi puse la dispoziţia PD-L, aşa cum şi UNPR a fost creat tot pentru a servi PD-L- ul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Organizaţiei liberale.

Ionel Muscalu a mai arătat că, la fel ca şi Dan Diaconescu, şi Gigi Becali a avut de câştigat în urma arestării din cazul deja binecunoscut, patronul clubului Steaua devenind ulterior europarlamentar. „În România lui Traian Băsescu au intrat în puşcărie infractori şi au ieşit preşedinţi de partid sau europarlamentari”, a concluzionat Muscalu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!