Actualitate

Patronii de pe strada Gării s-au întâlnit cu conducerea Primăriei Giurgiu

Conducerea Primăriei municipiului Giurgiu a avut joi, 17 noiembrie, o întâlnire cu reprezentanţii societăţilor comerciale care îşi desfăşoară activitatea pe strada Gării, pentru a discuta problemele pe care le întâmpină aceştia. Întâlnirea a avut loc la iniţiativa primarului Lucian Iliescu, acesta solicitând comercianţilor să îşi prezinte doleanţele cu privire la programul de aprovizionare şi la accesul cu mijloace auto către magazine sau proprietăţile pe care le deţin. Printre problemele pe care le-au ridicat reprezentanţii firmelor de pe strada Gării s-a numărat şi faptul că, odată cu venirea anotimpului rece, încasările au scăzut. După cum avea să menţioneze primarul Lucian Iliescu, şi să recunoască, de altfel, şi oamenii de afaceri prezenţi la întâlnire, cifrele de afaceri sunt diminuate de criză şi de timpul nefavorabil.

De asemenea, reprezentanţii firmelor au cerut, în special, rezolvarea unor probleme legate de accesul cu autovehicule pentru aprovizionare sau de accesul către locuinţe în cazul celor care locuiesc pe strada Gării. Primarul Lucian Iliescu a consemnat doleanţele ridicate de reprezentanţii firmelor de pe strada Gării, răspunzând fiecăruia în parte şi solicitând ca programul de acces să fie stabilit de comun acord, astfel încât să fie în avantajul tuturor. Astfel, cei care deţin spaţii comerciale vor avea acces între orele 18.00-09.00, precum şi între 12.00-13.00, în cazul unor situaţii de excepţie. În ceea ce priveşte asigurarea accesului celor care deţin şi locuinţe pe strada Gării, nu numai spaţii comerciale, Primăria a găsit deja o soluţie. „Am dorit să ne întâlnim pentru că am avut unele semnale cu privire la problemele despre care ne relataţi aici şi consider că le putem rezolva astfel încât să fie în avantajul tuturor. Vreau să precizez că Primăria este un partener pentru dumneavoastră şi încercăm să găsim soluţii pentru tot ce ne prezentaţi. În ceea ce priveşte accesul celor care au locuinţele pe strada Gării, am discutat deja cu unul dintre proprietarii de pe strada Mihail Sadoveanu, pentru a prelua din terenul său şi a realiza o cale de acces. De asemenea, vom avea în vedere şi situaţiile de urgenţă pentru accesul cu autovehicule, trebuie doar să ne informaţi şi putem rezolva asemenea probleme fără alte complicaţii”, a arătat primarul Lucian Iliescu.

La întâlnire au mai fost prezenţi viceprimarul Liviu Clejan, secretarul municipiului Giurgiu, Petre Roşu, Viorica Naghi, director al Direcţiei Administraţie Publică Locală, directorul Direcţiei de Urbanism, Silvia Cornoiu şi Lazăr Ciobanu, director al Poliţiei Locale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!