Actualitate

Patru giurgiuveni au promovat examenul. Ei vor deveni jandarmi

scoala-dragasaniPatru tineri din Giurgiu, recrutați pentru Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și “Petru Rareş” Fălticeni au promovat examenele de admitere care s-au desfășurat în perioada 03-12 septembrie a.c. De luna viitoare aceștia vor începe pregătirea teoretică, făcând astfel primii pași în meseria de jandarm.

  După examinarea medicală, acestora le-au fost verificate aptitudinile fizice (proba de alergare de viteză; aruncarea mingii medicinale; alergare de rezistență) și cunoștințele la limba română și limba străină. Tinerii giurgiuveni, o fată și trei băieți, au fost admiși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, unde vor studia în următorii 2 ani.

În anul 2016, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au fost recrutați 32 de candidați pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 5 candidați pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni, se arată în comunicatul remis presei de către purtătorul de cuvânt al IJJ Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!