Actualitate

Pe surse … se află tot într-un orăşel mic, cum este Giurgiu!

vanatoarePe 11 februarie, poliţiştii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 30 de percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

120 de poliţişti din structurile de arme, explozivi și substanțe periculoase, sub coordonarea specialiștilor Direcției Arme Explozivi și Substanțe Periculoase – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat percheziții în municipiul București și în județele Argeș, Giurgiu și Ilfov.

Perchezițiile au vizat persoane care dețin ilegal arme și muniții letale, precum și unități de administrație publică prin intermediul cărora s-ar fi comercializat vânatul braconat.

Aşadar, şi de această dată, judeţul Giurgiu se află pe lista judeţelor unde s-au realizat percheziţii atât la detinătorii de arme şi muniţii letale, la unităţi de administraţie publică unde s-ar fi comercializat vânatul. Ştirea a trecut aproape neobservată. S-a făcut vorbire despre o persoană din Vedea şi cam atât! Pe surse am aflat că în această cauză, se pare, că sunt implicate şi persoane din structurile judeţene ale Ministerului de Interne şi ale asociaţiei judeţene de profil. Mai mult, a fost vizat şi un magazin care comercializa arme şi muniţii, dar şi o unitate de alimentaţie publică, ce a fost concesionată unei firme private de către Primăria municipiului. Despre toate acestea, oficial, nimeni nu face vorbire… pe surse … se află tot într-un orăşel mic, cum este Giurgiu.

Subliniem că, până la stabilirea vinovăţiei şi a gradului de vinovăţie, persoanele implicate beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!