Actualitate

Pentru a avea drumuri bune şi bani la buget, Constantin Buduru a cerut Direcţiei Judeţene de Transport să intensifice controalele în zonele cu balastiere

Achiziţionarea, treptat, a unor utilaje pentru deszăpezire sau reparaţii a carosabilului, şi mai puţin închirierea vehiculelor de la alţii, este doar o măsură propusă de unul dintre consilierii judeţeni pentru dezvoltarea unei direcţii atât de importante în judeţul nostru. Pentru drumuri bune şi bani la buget, consilierul Constantin Buduru a făcut câteva recomandări în cea mai recentă şedinţă a consiliului judeţean.

De altfel, aproape singurul care ia cuvântul în timpul şedinţelor Consiliului Judeţean Giurgiu, pentru a cere lămuriri sau a face propuneri, ecologistul Constantin Buduru, a pornit în solicitarea sa de la ideea dezvoltării Direcţiei Judeţene de Transport. În şedinţa ordinară de luni, 28 ianuarie, el a cerut autorităţilor judeţene realizarea unei evidenţe clare a închirierilor făcute de direcţie pentru utilaje şi a specificat că ar putea fi cumpărate, măcar o dată pe an, utilaje pentru deszăpezire şi nu numai. În plus, Buduru a făcut referire şi la fosta Direcţie Judeţeană de Drumuri şi Poduri.

De asemenea, tot pentru a avea drumuri judeţene bune şi bani la buget, Constantin Buduru a cerut celor de la Direcţia Judeţeană de Transport să intensifice controalele în zonele cu balastiere, alături de alte instituţii cu atribuţii în domeniu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!