Actualitate

Pentru cei care au uitat! Realizări notabile în mandatul CJ Giurgiu 2008-2012

În 2008, Dumitru Beianu a venit la conducerea Consiliului Județean Giurgiu după ani buni de guvernare social-democrată (fie că vorbim de FSN, PDSR sau cum s-o mai fi numit partidul de-a lungul anilor).
A venit la Cj și a muncit fără să se vaite de moștenirea grea. Ba, dimpotrivă, a pus osul la treabă, priceperea și îndemânarea, împreună cu oamenii din aparatul de propriu. Iar rezultatele nu au întârziat să apară in majoritatea domeniilor de activitate: economic, social, educație si infrastructură. Mandatul său reprezintă perioada în care s-au reabilitat multe drumuri județene și în care s-au scris și s-au depus foarte multe proiecte cu finantare europeană. Pentru prima dată după Revoluție s-a evidențiat și județul Giurgiu la un indicator pozitiv: absorbția fondurilor europene. Ce poate fi mai evident? Omul stie, poate și face.

Știu asta chiar și aceia care astăzi îl atacă din toate pozițiile si îl împroașcă cu noroi fiindca si ei au fost martorii tuturor realizărilor. Și pentru a le împrospăta memoria vom prezenta imagini din mandatul de succes al perioadei 2008-2012 când președinte al CJ Giurgiu era Dumitru Beianu, candidatul PNL la functia de președinte al Consiliului Judetean Giurgiu la alegerile din 27 septembrie 2020.


P.S. Dumitru Beianu a ajuns presedinte al Consiliului Județean Giurgiu în 2008 tot urmare votului uninominal, cu larga sustinere a giurgiuvenilor, a colegilor liberali și nu urmare votului consilierilor județeni. Aceasta este diferența dintre Dumitru Beianu și alți competitori.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!