Actualitate

Percheziții în Giurgiu și în Dâmbovița într-un dosar evaziune fiscală.

Unsprezece percheziții au loc miercuri dimineață în județele Giurgiu și Dâmbovița într-un dosar evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile, cu un prejudiciu de 1,2 milioane de euro.
Polițiștii din Dâmbovița efectuează, în această dimineață, 11 percheziții domiciliare și două controale economice, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile. Perchezițiile au loc pe raza județelor Dâmbovița și Giurgiu. Prejudiciul cauzat este estimat la 1,2 milioane de euro. Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști, efectuează 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.De asemenea, vor fi efectuate 2 controale economice. Vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale care se impun.
Prejudiciul cauzat este estimat la 1,2 milioane de euro.  La activități participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș și Giurgiu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!