Actualitate

Pentru copiii minunați ai orașului: Liberalii giurgiuveni l-au adus pe Moș Crăciun tocmai din Laponia!

IMG_20151219_115000Apropiatele Sărbători ale Crăciunului, când ortodocșii  întâmpină Nașterea Mântuitorului nostru, Iisus Hristos și Anului Nou, au generat o mobilizare amplă a întregii echipe liberale și, receptivi la dorințele și bucuriile copiilor, liderii acestei formațiuni politice s-au îngrijit, din vreme, de venirea lui Moș Crăciun. Iar cum acesta  nu se putea lăsa așteptat, sâmbătă, 19 decembrie, a poposit, încărcat cu multe daruri, mai întâi la Cabinetul deputatului Nicolae Florian, apoi la sediul PNL din Piața  Centrală, dar și în cartierul Obor.

Astfel, în așteptarea  colindătorilor, liberalii s-au pregătit așa cum se cuvine, iar cei peste 700 de copii, însoțiți de părinți și educatori l-au putut întâlni pe Moșul cel bun,  care le-a oferit daruri alese.

Bucuroși  de oaspeți, copreședintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreședintele Consiliului județean, Dumitru Gavrilă și deputatul Nicolae Florian au fost o gazde extrem de primitoare și generoase, toți cei care i-au colindat, s-au putut bucura atât de prezența lui Moș Crăciun, dar și de cadouri minunate, special pregătite pentru ei.IMG_20151219_120045

Generos, după cum îl știm cu toții, Florian Nicolae, sprijinit permanent de cei doi copreședinți liberali Dumitru Beianu și Gheorghe Ștefan, dăruiește întotdeauna cu bucurie și plăcere, iar un asemenea gest nu putea să lipsească tocmai acum, în prag de sărbători, când pacea și uniunea sufletească trebuie să triumfe.

Membru marcant al echipei liberale giurgiuvene, vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Gabrilă , crede cu tărie în Moș Crăciun, iar acest sentiment a reușit să-l transmită foarte bine și micuților colindărori, care și-au dorit să-l vadă pe Moș.

Implicați în viața comunității și a întregului județ, Dumitru Beianu și Dumitru Gavrilă s-a bucurat de prezența celor mici,  însă nu i-a uitat nici pe  restul cetățenilor, cărora le-a transmis toate gândurile și urările de bine în prag de sărbători.

Dornici de  a sta cât mai mult în preajma lui Moș Crăciun, copiii l-au căutat pe acesta și la sediul PNL din Piața Centrală, unde  au fost așteptați cu alte daruri minunate. Cu desaga plină, Moșul a fost la fel de darnic cu colindătorii, iar  în aceeași măsură, echipa liberală, gazdă primitoare și generoasă.

Iar pentru că , din nefericire, alți copii frumoși și-au pus aripi și s-au înălțat, pentru ei,  Moșul a avut doar gânduri de regret.

IMG_20151219_125255Periplul colindătorilor s-a încheiat, într-un târziu, în Cartierul Obor, acolo, unde, așteptați de  aceeași echipă liberă și Moșul darnic, au cântat și au colindat, fiecare dintre ei  fiind răsplătit cu punguțe pline de bunătăți.

Așadar, însoțit de  Florian Nicolae, Dumitru Gavrilă și George Ţigănilă, copreședintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu a transmis întregii comunități giurgiuvene urări de sănătate și bucurie îndemnându-i, totodată, să aibă încredere în viitor, dar și în puținii oameni de bine și, împreună, să realizăm un viitor mai bun.

 Nina Mițoi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!