La zi

Peste 60 de misiuni executate de jandarmi

jandarmi-giurgiu-stadion-685x320În perioada 01-06 martie a.c. jandarmii giurgiuveni au acționat zilnic pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Giurgiu și în localitățile Bolintin Vale, Mihăilești, Ghimpați, Clejani, Roata de Jos, Călugăreni, Comana și Putineiu.
Pe timpul misiunilor au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 lei pentru fapte precum provocarea de scandaluri, refuzul de a da relații pentru stabilirea identității, adresarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.
În contextul apropierii Zilei Jandarmeriei Române (03 aprilie), în perioada următoare jandarmii giurgiuveni vor organiza activităţi preventiv-educative la nivelul instituţiilor de învăţământ, în baza parteneriatelor educaţionale încheiate, prilej cu care elevii se vor familiariza cu prevederile Codului Penal, prin exemplificarea unor situații conflictuale şi identificarea modului în care pot preveni şi combate actele de violenţă în incinta şcolii sau pe stradă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!