Actualitate

PNL, ACȚIUNI DECISIVE PENTRU ROMÂNIA

12088291_924181757634932_560521884895557848_nAPROAPE 500 DE LIBERALI DIN GIURGIU AU LUAT PARTE MARŢI DIMINEAŢĂ  LA MITINGUL DE PROTEST FAŢĂ DE GUVERN DIN PARCUL IZVOR, ALĂTURI DE ALTE MII DE LIBERALI VENIŢI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ. MITINGUL A AVUT LOC ÎN DIMINEAŢA YILEI ÎN CARE ÎN PARLAMENT SE DISCUTA MOŢIUNEA DE CENZURĂ INIŢIATĂ DE PNL ÎMPOTRIVA PREMIERULUI VICTOR PONTA.

Semnată de 180 de parlamentari ai opoziției,  adoptarea Moțiunii de Cenzură și demiterea lui Ponta are nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul  total al parlamentarilor. Adică 276 voturi.stefan

În paralel cu dezbaterea acesteia,  în Parlamentul României, a avut loc și mitingul organizat de PNL pentru demiterea lui Ponta. Astfel, fără a ține cont de ploaie,  mii de liberali, din toată țara, s-au adunat  în Parcul Izvor afișând  pancarte cu mesaje ce  îndemnau – Alege România, nu Victor Ponta! –

De pe scena amenajată pentru această manifestare  au luat cuvântul mai mulți lideri PNL, care au mulțumit celor prezenți  ce au înfruntat vicisitudinile vremii, arătând că atitudinea și cazul Ponta sunt o premieră în istoria Uniunii Europene când un premier, trimis în judecată,nu-și dă demisia.

Afirmații precum; Victor Ponta  trăiește în cu totul altă  realitate și nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă și Victor Ponta  este nevinovat  până când justiția va decide altceva,  au fost susținute nu doar de către liberali prezenți ci și de  alte milioane de români, care așteaptă demisia lui Ponta.

Aflată în linia întâi a participanților la miting, Alina Gorghiu, copreședintele PNL național a susținut un discurs motivant.

Doamnelor și domnilor,

Sunteți aici în numele celor 1 milion de oameni care au semnat în această vară pentru demisia lui Victor Ponta, dar mai ales în numele majorității cetățenilor României care nu au încredere în acest premier și vor ca el să plece din funcție! Vă mulțumesc tuturor.
Astăzi e momentul adevărului! Românii vor vedea fața urâtă a egoismului politic sau fața luminoasă a interesului public. Depinde doar de politicienii din partidele de guvernare cum vor alege să se prezinte! Parlamentarilor care încă mai ezită le spun doar atât: Ponta face de rușine toată România, nu doar pe el însuși.

protestPNL a făcut tot ce îi stătea în măsură să dea acest guvern jos, în sală sunt vinovații care îl țin încă pe Victor Ponta prim-ministru.
• Nicăieri în lume, o țară nu se conduce din fața instanței.
• Nicăieri în lume, un inculpat, doamnelor și domnilor, nu poate conduce un guvern.
• Nicăieri în lume, un acuzat de spălare de bani nu poate gestiona bugete.
Premierul Victor Ponta nu mai are trecere, nici în țară, nici în străinătate. Liderii europeni refuză să-l întâlnească, românii nu îl mai vor. Singurul motiv pentru care se mai află în funcție e teama pesediștilor de opoziție!

Chiar dacă moţiunea nu a trecut, liberalii nu se vor opri aici.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!