Politic

PNL are obligaţia să dea un guvern României

alina gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat zilele trecute că preluarea guvernării reprezintă unul dintre obiectivele partidului, obiectiv, de altfel, cât se poate de transparent, şi care a fost expus opiniei publice nu o dată.

”Nu este cazul să ne ascundem în spatele unor declaraţii complezente şi demagogice, nu este în interesul nimănui. Pe de-o parte, avem un PSD care a pierdut alegerile din 16 noiembrie şi care este, din punctul nostru de vedere, dar şi al electoratului românesc, lipsit de legitimitate, credibilitate şi care face un lucru străveziu. Vedeţi un Victor Ponta pios, dar în realitate nu s-a schimbat nimic.

Pe de altă parte, PNL traversează un moment foarte bun, care înseamnă că după 25 de ani am reuşit să dăm un preşedinte României, şi care are acum obligaţia să dea un guvern ţării. PNL are obligaţia, implicit, să-i ofere un partener preşedintelui Iohannis la Palatul Victoria. PNL este hotărât să ajungă la guvernare cu oameni credibili, care nu au în spate controverse. M-am săturat până peste cap de peticile PSD-ului.”, a declarat Gorghiu pentru Adevărul-live.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!