Actualitate Social

PNL Giurgiu a oferit rechizite şi ghiozdane la 50 de copii din municipiu

tnl copiiO acţiune de suflet a avut loc sâmbăta aceasta la sediul PNL Giurgiu, unde 50 de copii din municipiul nostru au primit rechizite şi ghiozdane. Acţiunea a fost organizată de Tineretul Naţional Liberal Giurgiu şi s-a bucurat de susţinerea Organizaţiilor municipală şi judeţeană.

Nu este primul an în care PNL Giurgiu oferă elevilor giurgiuveni, ce provin din familii cu venituri odeste şi nu numai,  ghiozdane complet echipate pentru noul an şcolar ce va debuta luni, 14 septembrie. Şi anul acesta, liberalii au ales să păstreze tradiţia şi să ofere rechizite pentru 50 de elevi de la şcoli din municipiu.tnl copii 1

Nu au lipsit de la eveniment nici lideri de marcă ai PNL Giurgiu care au ţinut să transmită încurajările lor copiilor, cât şi familiilor acestora. Totodtsă, aceştia le-au urat elevilor să aibă rezultate bune şi foarte bune la învăţătură fiindcă de ei depinde, în mare măsură, viitorul.

tnl copii 2Având în vedere că nu este prima acţiune de gen, fiind cunoscute  activităţile liberalilor de susţinere a familiilor nevoiaşe şi a copiilor – a celor aflaţi în situaţii de risc, a celor merituoşi sau care ne reprezintă cu cinste la concursuri şi olimpiade – activităţi ce au loc permanent, gestul liberalilor trebuie privit ca fiind unul firesc şi care are menirea de a le insufla elevilor interesul pentru învăţătură, dar mai ales a-o motiva să nu abandoneze şcoala.tnl copii 3

Ce poate fi mai frumos decât să vezi fericire şi un zâmbet sincer pe chipurile pure ale copiilor! Ei sunt la vârsta la care lumina de pe chipuri vine din sufletele lor inocente. În opinia noastră,  zâmbetele copiilor au fost cea mai mare recompensă pentru toţi cei prezenţi la acţiune.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!