Politic

PNL Giurgiu şi-a constituit încă o organizaţie locală

Organizaţia PNL din municipiul Giurgiu a inaugurat în data de 11 aprilie un nou sediu de organizaţie locală, cel al Organizaţiei nr. 6, aflat în cartierul Negru Vodă. Cu acelaşi prilej au avut loc alegeri pentru conducerea acestei organizaţii. Aproape 200 de membri ai PNL au participat la inaugurare noului sediu, precum şi la alegerea Biroului Politic al Organizaţiei. În urma alegerilor, a fost desemnat ca preşedinte Iulian Stoenescu, funcţia de vicepreşedinte revenind lui  Emil Ştefănescu.

La eveniment au fost prezenţi numeroşi membri ai conducerii judeţene a PNL, începând cu primarul Lucian Iliescu, preşedinte al Organizaţiei Judeţene, vicepreşedinţii Dumitru Beianu – preşedinte al Consiliului Judeţean, Dumitru Gavrilă, Vasile Mustăţea – senator PNL, Gheorghe Spoială, Marian Măroiu, Alexandru Andrei, precum şi preşedintele Organizaţiei municipale liberale, Toma Petcu.

Atât Dumitru Beianu, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consilului Judeţean, cât şi preşedintele Lucian Iliescu le-au vorbit celor prezenţi despre  importanţa alegerilor locale ce vor avea loc la începutul lunii iunie şi de necesitatea prezenţei masive la vot. Preşedintele Dumitru Beianu a precizat, în plus, că actuala putere se va folosi de orice metodă pentru a influenţa voturile, o dovadă fiind şi modul în care au fost alocaţi banii de către Guvernul Ungureanu. „Ne confruntăm cu adversari care folosesc toate pârghiile pe care le au, cu metode dintre cele mai neortodoxe. Nu se vor opri de la nimic, vor utiliza resursele pe care le-au acumulat prin furt şi fraudă, vor face orice pentru a-şi atinge scopul. Noi avem de partea noastră inteligenţa, cinstea şi determinarea de a opri o guvernare care ne-a făcut tuturor atâta rău”, a declarat Dumitru Beianu.

Primarul Lucian Iliescu a menţionat, la rândul său, importanţa constituirii Uniunii Social Liberale, dar, mai ales, forţa pe care o demonstrează aceasta. „Uniunea Social Liberală este şansa care a mai rămas României pentru a scăpa de această guvernare care a adus ţara într-o stare mai grea ca niciodată. Trebuie să lucrăm pentru acest lucru împreună cu partenerii noştri de la PSD şi PC şi trebuie să ne mobilizăm cât mai bine. În primul rând, trebuie să venim cu toţii la vot, nimeni nu trebuie să lipsească. Aici, la această întrunire, văd foarte mulţi oameni, văd oameni de valoare, asta înseamnă că rămânem în continuare o forţă. În municipiul Giurgiu, PNL este extrem de puternic şi bine organizat datorită dumneavoastră şi eforturilor depuse, preşedintele pe municipiu, Toma Petcu, îşi dovedeşte calităţile. Noi trebuie să contribuim cât mai mult la voturile pentru Consiliul Judeţean, pentru funcţia de preşedinte al acestuia, unde va candida din nou Dumitru Beianu. Nu este suficient să câştigăm Primăria, în urmă cu patru ani am luptat din greu pentru această funcţie de la Consiliul Judeţean şi trebuie să o păstrăm în continuare”, a arătat primarul Lucian Iliescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!