Politic

PNL Giurgiu va reclama justiţiei abuzurile instituţiilor de stat

Organizaţia PNL Giurgiu a decis să acorde sprijin celor care sunt controlaţi abuziv de către instituţiile deconcentrate ale statului la comandă politică. Juriştii din PNL vor sesiza instanţa de judecată cu privire la astfel de controale. Vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc, a anunţat că membrii PNL care au studii juridice vor iniţia acţiuni judecătoreşti, pentru a contesta procesele verbale întocmite în urma unor controale abuzive, împotriva membrilor opoziţiei. Dragoş Ujeniuc a arătat că există informaţii clare potrivit cărora controalele abuzive sunt comandate chiar de liderul PD-L Giurgiu, Marin Anton. „Nu sunt zvonuri, ci sunt informaţii potrivit cărora conducerea PD-L Giurgiu are o directivă fermă în acest sens.

Şeful PD-L îi adună pe directorii de la deconcentrate şi decât nu le spune «Pe ei, pe mama lor!». Nu mai putem accepta aşa ceva, suntem hotărâţi să luăm atitudine faţă de astfel de abuzuri, deoarece altfel nu putem să le spunem. Sunt controale care se repetă nefiresc, nu sunt controale obişnuite, aşa cum are în program orice instituţie”, a arătat Dragoş Ujeniuc.

Vicepreşedintele PNL Giurgiu l-a acuzat pe liderul filialei judeţene a PD-L, Marin Anton, că este iniţiatorul acestor controale. „Nu îmi imaginam că se va descalifica în asemenea mod, ştiam că vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean, dar dacă îşi închipuie că aşa va atrage voturi se înşeală. Prin astfel de metode pierde şi ce ar fi putut obţine. Insistenţa cu care încearcă să îi atragă pe primarii noştri a atins cote jignitoare, avem primari care au dovedit că sunt oameni de caracter, nu dintre aceia pe care să îi poată convinge Marin Anton cu astfel de metode”, a mai declarat Dragoş Ujeniuc.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!